+31 6 84411650
info@casa-skouzi.nl
Casa Skouzi
Home and Decor

Terugbetaling/Verzending

Wij geven om onze producten en doen ons uiterste best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. U dient de schade aan het product op de dag zelf te melden.

Retourzending van een product waar u niet tevreden over bent dient binnen 14 dagen geretourneerd te worden.

 

Volg de volgende stappen om uw retour uit te voeren:

 

Het is de inzendingsdatum van het formulier die bepalend zal voor de herroepingstermijn.

  1. Maak een foto van het product deze kan je sturen via Whatsapp 0648811650 of sturen naar mail adres info@casa-skouzi.nl
  2. Noteer het artikelnr. naam van het product en reden van retourneren
  3. U ontvangt binnen 24 uur een berichtje van ons
  4. Maak uw pakket klaar en retourneer de items, deze kosten zijn voor Casa Skouzi, wenst u het artikelen zonder reden te retourneren dan zijn de verzendkosten voor u.
  5. Wij betalen uw items terug

 

Zodra uw pakket in ons magazijn is ontvangen, ontvangt u een bevestigingsmail en zorgen wij voor de terugbetaling. De verzendkosten worden terugbetaald als uw bestelling in zijn geheel aan ons wordt geretourneerd, alleen bij kapotte/defecte artikelen die compleet worden geretourneerd.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Raadpleeg hiervoor de exacte tarieven op internet.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de orginele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@casa-skouzi.nl.

 

Wij zullen vervolgens u het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Chat openen